Blog

Kom hjem til varm bolig etter skytetrening

En god måte å spare penger på, er å senke temperaturen i boligen når du ikke er hjemme. Men det er jo ikke trivelig å komme hjem til et kaldt hus, så du vil selvsagt at varmen skal slå seg på før du kommer hjem. Med Sensibo sky kan du løse dette problemet, gjennom å styre for eksempel varmen gjennom mobilen.

Hvordan bruke Sensibo sky

Med Sensibo sky har du muligheten til å slå på varmepumpen nesten som med en fjernkontroll. Sensibo holder øye med både romtemperatur og luftfuktighet, Du kan også kombinere dette med værdata fra Tibber. Dermed kan varmen reguleres både med tidspunkt og med temperaturen ute og inne, slik at Sensibo sky hjelper deg å spare strøm og selvsagt spare penger i samme slengen. Du kan tjene inn investeringen etter noen måneder, i hvert fall når strømprisene er høye

Lag en tidsplan for oppvarmingen

Du kan også programmere hvilke dager og tidspunkt temperaturen i hjemmet skal reduseres. Kanskje du er på hytta i helgen, og det er jo ingen grunn til å varme opp hjemmet for fullt når du er på jobb eller trening. Legg inn faste tider i appen, så er du godt i gang med å spare strøm og penger. Appen hjelper deg å skru ned varmen når du sover, for det er jo ikke sikkert du husker å skru ned ovnen når du er trøtt. Samtidig sørger Sensibo sky for at hjemmet er varmt når du skal stå opp.

Bruk penger på andre ting

Pengene du sparer på strøm, kan du bruke på hva du vil. Nå øker jo prisen på alt, og da er det viktig å spare der man kan. Sensibo sky gjør et veldig enkelt å spare strøm, og du trenger nesten ikke å gjøre noe, bortsett fra å programmere appen når du installerer Sensibo. Sjekk ut Sensibo sky hos Tibber, og få samtidig andre gode strømsparetips. Tibber hjelper deg å spare penger, som du for eksempel kan bruke på nytt utstyr til skytetreningen, eller til å dra på konkurranser, stevner eller bare på en velfortjent ferie.

Related Posts

You may like these post too

Pistoler og skyteskiver

Legg skytingen inn i cyberspace

Finansiering av skytesport

Lys opp blinken med et arbeidslys

dot-blog