Blog

Skytetrening

Hvorfor skal man begynne med skyting? Det finnes en drøss med fordeler ved å begynne med skyting. Noe av det som kanskje er mest merkverdig ved denne aktiviteten er at den er veldig gøy og sosial. Når man drar ned til skytebanen så kan man kose seg og ha det gøy med venner eller bekjente veldig enkelt og greit fordi denne aktiviteten er noe de fleste syns er morsomt å drive på med! Det andre som du kan merke deg, og som du allerede kanskje forstår; er at skyting krever enorme mengder med konsentrasjon og nøyaktighet. Dette er noe som man trener opp etter hvert og noe som man får bruk for i andre områder i livet også. Så hvordan begynner man med denne flotte hobbyen?

Det første man må vite er at for å eie et våpen i Norge så man være medlem av en våpenklubb. For å bli medlem så man også gå gjennom et sikkerhetskurs som de fleste klubbene i Norge arrangerer årlig, og noen ganger oftere enn dette også. Derfor er det viktig å kontakte den klubben som man har bestemt seg for, og snakke litt med dem om dette. Det kan koste en god del penger å ta dette kurset, og det koster også en god del å kjøpe seg et eget våpen. Derfor kan det være fornuftig å skaffe seg et rimelig forbrukslån hos centum.

Hva er viktige kvaliteter for en god skytter å ha? Som sagt så kreves det konsentrasjon. For å få dette så man ha en indre forståelse over hva dette egentlig er. Det finnes en sekvens av handling som fører til at man kan skyte så nøyaktig som mulig. Dersom man forstår alle disse små delene som man kan lære seg gjennom riktig teknikk så har man allerede kommet en lang vei. Dette er delen som har med forståelse å gjøre. Deretter må man også ha de fysiske kvalitetene til å utføre disse handlingene med god timing og kontroll. Dette er det konsentrasjon handler om. Å vite hvilke sekvenser kroppen skal utføre, og å flette disse handlingene sammen med korrekt teknikk og timing for å utføre en helhetlig sekvens som fører til at hele kroppen samarbeider med våpenet til å treffe blinken. Dette er derimot ikke alt. Dette gjør kanskje til at man kan treffe der man vil, men man må også ha oppmerksomheten til å vite hvor man skal sikte. Øyet må se hva det skal treffe. Når man har jobbet en del med dette så kan man begynne å skyte uten å tenke over det. Som alle aktiviteter i verden så handler dette om ferdighet, og ferdighet kan læres over tid, med riktig trening. Det er viktig å bli ett med våpenet som man holder.

Related Posts

You may like these post too

Treffsikker på fritid og jobb

Slik forbedrer du skyteferdighetene dine

Kle deg rett for skytetreningen

Hvorfor han man pistolklubber

dot-blog