Blog

En litt annerledes gave til kvinnen

Hvert år kommer bursdag, jul, valentinsdagen, og andre dager der en må gi kvinnene de gavene de krever. Det vil si, de fortjener dem, men for mannen føles det nok fort som et krav. Det kan også være vanskelig å tilfredsstille dette kravet, da det koster en god del å komme opp med ideer for hvordan en skal overbevise om og om igjen. Det er ingen enkel oppgave, for kvinnen i ditt liv kan fort være kravstor. Dessuten har kvinner i dag nærmest akkurat det de trenger, så hva mer kan de egentlig ønske seg? Kanskje blir du nødt til å tenke en god del utenfor boksen i år. Et godt tips her kan være å ta kvinnen i ditt liv en tur på skytebanen. Kanskje høres det galt ut, og du tenker fort at dette vil være en altfor maskulin hobby. Allikevel, med mindre din frue er en antivåpenperson, så vil hun mest sannsynlig elske å holde en pistol og fyre av et par skudd.

Slik gir du gaven

Det er i grunn ikke verre enn at du gir det en sjanse. Dersom hun ikke liker gaven, så har du mer enn nok av muligheter til å gjøre det godt senere. Kanskje kan det være en god idé å gi denne opplevelsen som valentinsdag gave til henne neste år? Da får du god tid til å planlegge, og ikke minst kan du gi det på den minst viktige dagen. Det vil si, denne dagen er viktig, men hun forventer nok ikke så store gaver på en slik dag. Så når du da slår på stortromma, så kan hun ikke akkurat vise at hun er lei seg. Det kommer nok da heller et smil med en baktanke at hun kanskje ikke liker gaven, men hun elsker omtanken og innsatsen. Er du derimot ekstra heldig, noe det er en stor sjanse for, så elsker hun aktiviteten, og kanskje enda bedre deg fordi du valgte den.

Felles aktivitet

I alle forhold er det viktig å finne noe en har til felles som en kan holde fast ved. Her er nok skyting en veldig god aktivitet. Enten det er skyting på blink, slik som nevnt ovenfor, eller om det er i henhold til jakt, så er det gøy å ta med seg våpen og skyte sammen. I Norge har nok skyting fått et litt dårlig rykte, og vi ser på det som en aktivitet som handler om vold. Allikevel, verden rundt brukes skyting som en aktivitet som selv de minste barna deltar i. Og ja, kvinner verden rundt elsker denne aktiviteten, så det er absolutt ingen grunn til at din kvinne ikke skal like denne aktiviteten også!

Related Posts

You may like these post too

Hobbyer for deg med katt og som liker skyting

Pistoler og skyteskiver

Gammeldags soldat med rifle

Bedre konsentrasjon med skytetrening!

Pistoler og kuler

dot-blog