Blog

Neste generasjons jegere

Det er kvinner som er det fremadstormende kjønnet og som har mulighetene foran seg. De tar makten de fortjener og de har selvtillit. De deltar mer og mer i mannsdominerte aktiviteter og får jobb i mannsdominerte yrker.

Det er også små forskjeller mellom kvinner og menn hva gjelder konkurranseskyting. Enten det er med børse, flerkaliber eller pil og bue. Ja, til og med på frisbee golfbanen er det kvinner som dominerer. Så er da kanskje kvinner også neste generasjons jegere også? Ja det tror vi.

Hvorfor er det slik?

Kvinner har høy utdanning

Når kvinner skaffer seg høyere utdanning, så får de flere posisjoner i arbeidslivet. Det betyr at de kan mer og kjenner til et større nettverk. Det gir dem flere muligheter de ikke hadde før,

Kvinner prioriterer seg selv

Kvinner har alltid måtte vike til side for mannen, men slik er det ikke lenger. De trenger han ikke lenger. De kan ta brystimplantater om de vil, og pynte på utseende sitt kun fordi de kan. Det kan gi selv kvinner med lav selvbilde større makt og innflytelse. Flotte brystimplantater kan man få tilpasset enhver kropp og er de såkalte neste generasjons implantater.

Kvinner tar ordet

Kvinner har forstått at det å ta ordet i forsamlinger er viktig. Det betyr at de får direkte oppmerksomhet, og kan gi dem bedre omtale. Folk som er villige til å si ord i forsamlinger, får lettere arbeid enn andre.

Kvinner er sterke

Det er en myte at kvinner er svake. Selv om de kalles det svakeste kjønn, ser vi at 70% av arbeid i verden i dag utføres av kvinner. Med styrke kommer makt, og derfor er de også bedre utøvere.

Kvinner hevder seg i idrett

Det er bare å se til fotballen. Nå spiller til og med kvinner på Barcelona og Juventus. Det betyr at de får enda mer seertid på tv og tiltrekker seg tusenvis av tilskuere hver helg. Kvinner har fått fart på idretten og er like gode om ikke bedre enn menn i skyting. Sist Landskytterstevne i Bodø var det en kvinne som vant prisen.

Kvinner liker fart

Er det noe kvinner elsker, så er det fart. Vi ser dem på sykler, i racingbiler og på fly. Ja, vi har til og med like mange kvinner i verdensrommet som menn i dag. Det gjør kvinner til det likestilte kjønn.

Men kvinner vil mer, de er også best når det gjelder treffsikkerhet.

Kvinner bestemmer over hus og hjem

Selv om ikke kvinner nødvendigvis gjør mest for husholdningen, så er det de som bestemmer. Og da får de som regel det som de vil. De vet akkurat hvordan de skal bestemme slik at de kan slappe av på sofaen, og ikke minst bestemme.

Kvinner liker friluftsliv

Ja, kvinner er neste generasjons jegere. Med børse og gevær tar de jegerprøven som aldri før. I dag er andelen fordelt 30-70 mellom menn og kvinner, men om bare få år vil prosentandelen være helt annerledes.

Enten man vil ha nye brystimplantater eller ikke, kvinner er og blir fremtidens kjønn!

Related Posts

You may like these post too

Skytesporten og blink

Pistoler og kuler

Skytetrening

Kom hjem til varm bolig etter skytetrening

dot-blog