Blog

Legg skytingen inn i cyberspace

Å dra på skytebanen for å dyrke verdens beste hobby er noe alle skytevåpenfrelste ser fram til. I tillegg er det alltid kjekt å utveksle informasjon med andre likesinnede, for å dele tips og triks og rett slett bare snakke om skyting. Samtidig er det ikke alltid vi har tid til å mingle på skytebanen. Da kan det være fint å ta med seg hobbyen hjem – og ut på nettet. Kanskje du, enten alene eller sammen med pistolklubben, har tenkt å starte en nettside for å fortelle omverdenen om alt som har med skyting å gjøre?

Få hjelp til IT-drift

Dersom du føler du er mer av en utendørstype med begrensede IT-ferdigheter, er det heldigvis god hjelp å få. Nordlo hjelper til med alt av IT-drift, inkludert infrastruktur og skytjenester. Ønsker du å formidle kunnskap om for eksempel pistoler og skyteskiver kan Nordlo hjelpe med oppsettet. Du kan også få hjelp til databasedrift og lagring, pluss en hel haug andre tjenester.

På skytebanen er det viktig å ha fokus på konsentrasjon, og er du i det virkelig kreative hjørnet, har du kanskje tenkt på å utvikle en app som kan forbedre deg selv og andre på dette feltet. Igjen har Nordlo den rette kompetansen og kan bistå i nødvendig serverutvikling. Med en god infrastruktur på plass er mulighetene mange for optimal IT-drift når du skal presentere skytedriften for det store internettet.

Del dine tips med andre

Det er lite som er like kjekt som å dele egne erfaringer med andre skytefrelste. Etter en lang dag på skytebanen hvor du har skutt helfigurer og leirduer i stykker, kan det tenkes at hendene fremdeles ikke er ferdig. Da er det fint å la fingrene gå fra avtrekker til tastatur, i tilfelle du ønsker å blogge om hvordan mindre erfarne kan bli helstøpte skyttere som tar skytebanen med storm.

Når det gjelder IT-drift er det mye å passe på. Et velfungerende nettsted, som besøkende dessuten kommer tilbake til, krever god sikkerhet, høy oppetid, fleksibilitet og tilstrekkelig skalerbarhet, for å nevne noe. Ved å la proffene hjelpe deg kommer du langt på vei, og før du vet ordet av det sitter du igjen med en fabelaktig plattform hvor du kan legge inn alt du måtte ønske av informasjon om skyting. Med god IT-drift kan du bruke tid på hobbyen og/eller bedriften når banen er stengt. Med Nordlo som digitaliseringspartner har du virkelig truffet blink!

Related Posts

You may like these post too

Skytetekning og trening

Hvorfor han man pistolklubber

Jakta er lykke – gjør den sikker

Pistoler og skyteskiver

dot-blog