Blog

Her kan du sove godt i Molde

Etter dagens mange inntrykk i denne sjarmerende byen ytterst i Romsdalsfjorden kan du la dagen synke inn, og sove godt hos oss. Kanskje har du vært på Varden og nytt utsikten, tatt inn majestetisk fjord og fjell-landskap eller vært på øyhopping? Kanskje har du vært i jobb-møte, eller gått gatelangs og nytt kafé- og butikk-liv, eller kanskje til og med nytt en sen og lys sommerkveld på jazzfestivalen? Hva er vel bedre enn å vite at en god seng i komfortable omgivelser venter. Du velger det du vil ha med oss. Ta turen til Molde!

God seng til selvvalgt pris

Etter at Airbnb entret arenaen, har hotellene sett merkbare endringer i deres belegg på gjester, noe som er utfordrende for hotellnæringen i byen. Det synes som at Airbnb tar markedet fra hotellene. Karakteren på reiselivs-aktivitet i området synes forøvrig å se en positiv effekt på besøkstall, og det kan antas at mulighetene for mer fleksible alternativer for overnatting har åpnet opp for at flere får mulighet til å reise – og til å besøke byen. Gjennom Airbnb sin online løsning kan reisende selv enkelt, gjennom en telefon-app, når som helst og hvor som helst, booke overnattingen som frister, direkte med private som ønsker å leie ut for kortere eller lengre perioder. Dette åpner for et bredere spekter – både prismessig og med tanke på hva slags overnatting man får for pengene.

Flere alternativer på enklere vis og rimeligere pris?

Når høsten sniker seg på med ruskevær, mørke og kulde kan det rett og slett være deilig å bli værende innendørs. Lade opp og få varmen foran peisen med en kaffe eller kakao, en god film på skjermen, under pleddet på sofaen – eller hvorfor ikke shopping? En sko nettbutikk er for deg som liker å handle fra sofaen, og kan sies å være er et godt eksempel på hvordan online shopping kan foregå. Slik kan du handle når det passer for deg, vurdere i ro og mak hva som trengs og hva som ønskes. Du kan videre enkelt sammenligne priser, og så andres innspill og meninger – uten å måtte dra i butikker og gatelangs på jakt på “den tradisjonelle måten”.

Related Posts

You may like these post too

Skyteklubber og litt generel informasjon

Skytesporten – en fantastisk hobby for alle aldre

Finansiering av skytesport

Gammeldags soldat med rifle

Bedre konsentrasjon med skytetrening!

dot-blog