Blog

Treff blink med røffe klær

For dem som driver med skyting og jakt, vet at klærne har mye å si. En genser som sitter for stramt gjør at 10-eren misses, og bukser som klør får deg til å bomme. Men når man har komfortable klær på seg, så har man muligheten til å treffe blink.

Men klær skal ikke bare være komfortable. De skal også gi riktig støtte for at man skal kunne skyte best mulig. Enkelte tenker først og fremst på kamuflasje når de skal på jakt, men har de tenkt over hvor viktig en tettsittende bukse eller stram genser har å si? Finn klær som tettsittende seamless tights som har elastisitet, passform og komfort.

Tights for hengemager

Nå skal vi ikke påstå at alle som skyter er korpulente, så dette er kun ment som et godt tips. For det å treffe blink sitter ofte i magen. Den gode magefølelsen gjør at man treffer. Når man samler kraften i det viktige skuddet, så kan byttet felles og bli føde i lang tid. En tights gir deg den beste magefølelsen.

Passform – varme – fleksibilitet

Det mange klager over er jaktklær som ikke passer. Spesielt for kvinner som kommer inn i et miljø basert på menn. Tights gir også et ekstra lag med varme og gjør at man kan bevege seg lett i terrenget. Korte, lange, tettsittende og komfortable tights gjør jakta mye bedre. Og for å holde seg i form med trening.

Sikt deg inn på Aim`n Sportswear

Aim for the goal, sikt deg inn på målet. Vi mener tights fra Aim`n treffer midt i blinken for dem som liker friluftslivet. Det kan være på jakta, i trening, på hytta eller bare for en bekvem dag i sofaen. Sportsklær begynner ofte med tights som alltid holder formen din perfekt!

Related Posts

You may like these post too

Byene langs Mjøsa

Finansiering av skytesport

Skytesporten – en fantastisk hobby for alle aldre

Kom hjem til varm bolig etter skytetrening

dot-blog