Blog

Skyteklubber og litt generel informasjon

Når det kommer til skyteklubber så er det ganske mange av disse. Det er flott å være en del av en skyteklubb hvis du ønsker lære å skyte. Her kan du få masse hjelp. Det er lov å ikke vite hvordan man skyter eller hva som er reglene rundt det. Dette er jo så klart en av grunnene til at skyteklubber faktisk er her å hjelper. En gang må være den første. Du vil få muligheten til å lære masse og ikke minst hvordan du skal håndtere ett skytevåpen. Det er i alle fall viktig å huske at dette ikke er et leketøy. Disiplin er veldig viktig og du er nødt til å høre på instruksjonene du får og følge disse.

Det kan hende du er veldig fersk eller så kan det hende at du har skutt mye før. Kanskje du har skutt med paintball eller kanskje du har skutt med softgun? Dette er langt ifra det samme. Så klart kan man få en anelse av hvordan det er å skyte og man kan så klart lære seg å skyte til en viss grad. Det finnes profesjonelle paintball spillere for eksempel. Uansett om du har skutt med softgun eller paintball, så skal du følge regler og instruksjoner alltid når du er med i en skyteklubb eller for eksempel er på en skytebane. Så klart skal man ha det gøy, men det er viktig å ta sikkerheten alvorlig.

Paintball og softgun

Kanskje har du prøvd å skyte med softgun eller kanskje har du prøvd å skyte med paintball? Hvis du har gjort dette, så veit du at det er forferdelig morsomt. Softgun har kuler av plass man for eksempel kan skyte på blink og paintball kuler med maling. Når man spiller paintball så bruker man malingskuler. Her spiller man ofte et lag mot et annet. Man kan også spille alle mot alle. Så klart går det an å skyte på blink med paintballkuler men som oftest så pleier man å spille mot hverandre.

Det finnes flere baner hvor man kan spille et lag mot et annet eller alle mot alle, som vi nevnte tidligere. Her kan man booke en time eller to for å spille. Det å bli skutt på av malingskulene i paintball er ikke særlig godt, men de fleste synes det er så passe vondt at det på en måte blir morro. Hadde man ikke kjent noe så hadde man ikke vist når man ble slutt på av malingskulene og at det da gjør litt vondt er bare en del av hva som gjør det mer spennende. Dette gjør blant annet at man må være mer forsiktig og tar spillet mer seriøst.

Hva slags klær skal jeg bruke?

Kanskje du har tenkt deg ut å spille paintball med venner, eller kanskje du bare trenger noen klær når du skal øve på skytingen. Da kan det være greit å for eksempel shoppe litt hos trendly.no som har ganske bredt utvalg av klær. Det passer bra enten om det er varmt eller kaldt. Du kan også ofte kjøpe klær hos en skyteklubb.

Related Posts

You may like these post too

Her kan du sove godt i Molde

Kle deg rett for skytetreningen

Skytetekning og trening

Skytesporten og blink

dot-blog